Τί είναι το CAFÉ CLUB

O Nescafé σάς καλωσορίζει στο CAFÉ CLUB, τη διαδικτυακή πλατφόρμα των επαγγελματιών του Nescafé! Σα περιμένει να το επισκεφθείτε και να γίνετε μέλη, εκμεταλλευόμενοι στο μέγιστο τις ευκαιρίες αναβάθμισης που προσφέρει στην επιχείρησή σας, με τα μοναδικά δώρα, τις προσφορές του αλλά και την πλούσια ύλη του. Το CAFÉ CLUB είναι σύγχρονο, εύκολο στη χρήση και ανταποκρίνεται απόλυτα στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις σας.

Είναι εύκολο στη χρήση.

Το CAFÉ CLUB κάνει τα πάντα για να σας κάνει τη ζωή πιο εύκολη. Σας δίνει τη δυνατότητα εγγραφής ακόμα κι αν δε διαθέτετε email, μέσω επιβεβαίωσης με SMS, ενώ είναι έτσι οργανωμένο ώστε να βρίσκετε τα πάντα με ένα κλικ. Και φυσικά, διαθέτει και mobile version για εύκολη πρόσβαση, απ’ όπου κι αν είστε μέσω κινητού η tablet.

Χάρη στην ψηφιακή του μορφή, είναι απολύτως διαδραστικό.

Το CAFÉ CLUB σας δίνει τη δυνατότητα online συνομιλίας με εκπροσώπους του, σχολιασμού των άρθρων του και διαδραστικό online κατάλογο. Ακόμα, σας παρέχει πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο για το στάδιο της παραγγελίας σας, για τη συγκομιδή των πόντων και βέβαια για την παραλαβή των δώρων.

Διαθέτει εύκολο τρόπο συλλογής πόντων.

Σε κάθε συσκευασία Nescafé Classic 2,75kg υπάρχει ένας μοναδικός κωδικός τον οποίο το μέλος καταχωρεί στο site, ενώ δίνεται και η δυνατότητα καταχώρησης πολλαπλών κωδικών.

Προσφέρει πραγματικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Τα μέλη του CAFÉ CLUB απολαμβάνουν μια σειρά από ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα όπως προβολή της επιχείρησής τους σε ειδική ενότητα του site και απεικόνιση του σημείου της επιχείρησης στους χάρτες Google.

Έχει πλούσια ύλη, ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Στο CAFÉ CLUB θα βρείτε μια πλούσια θεματολογία σχετικά με τον κόσμο του καφέ αλλά και ιδιαίτερα χρήσιμη για τη δουλειά σας ύλη, όπως επαγγελματικά tips για τη βελτίωση της επιχείρησής σας, videos, ευκαιρίες εκπαίδευσης προσωπικού, νέες προσφορές και πολλά ακόμα!

Προσφέρει μια πλούσια γκάμα χρηστικών δώρων!

Τα δώρα του CAFÉ CLUB ξεχωρίζουν για το μοναδικό τους design, τη χρηστικότητά τους και την ποικιλία τους. Εδώ θα βρείτε τα πάντα, από συλλεκτικές κούπες και branded t-shirts μέχρι μεταλλικά stands ή συσκευές όπως παγομηχανές και οθόνες plasma!

Γίνετε λοιπόν άμεσα μέλη του CAFÉ CLUB, αν δεν είστε ήδη και επωφεληθείτε ακόμα περισσότερο. Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη λειτουργία του CAFÉ CLUB, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά (210-6898145) ή με chat ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο site.